keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

TOPModel syntymäpäiväkakkuTämä kakku sai alkunsa vaihtokaupasta, sillä minä tarvitsin Lappeenrannasta kakkulaatikoita, ja serkkuni tarvitsi tyttärelleen syntymäpäiväkakun. 

Kuulemma synttärisankari pitää TOPModel -kirjoista, joten siitä innostuneena pääsin kokeilemaan kauan sitten hankkimaani, mutta vielä toistaiseksi (äitini) kaapin hyllyllä odottanutta kirjakakkuvuokaa. En tosin muistanut tarkistaa täytteen määrää kakun halutun tilavuuden mukaan, joten tällä kertaa kakusta tuli hieman littana. Hups. (*tällä kertaa pääsin itsekin maistamaan kakkua, ja huomasin että täyte oli sittenkin juuri oikein mitoitettu. Huh)
Unohdin myös viillellä kirjan sivujen rajat vielä pehmeän sokerimassan pintaan, joten jätin ne nyt kokonaan pois. Tupla hups.

Tahdoin jälleen kerran tuoda kakkuun "jotain extraa", joten päädyin tekemään kakun päälle pari värikynää (synttärisankarin nimellä ja iällä varustettuna) ja tottakai myös värikynien kanssa tarpeellisen terottimen sekä terotuksesta syntyneet roskat - kaikki sokerimassasta. :)


Kakun sisälle tuli tällä kertaa kinuskitäyte, mutta "Limited Edition" Daim-kaakaoni loppuessa jouduin korvaamaan sen Dumle kaakaolla, mikä ei ollut lainkaan yhtä kinuskisen (tai edes toffeisen) makuinen.


1 kommentti:

  1. Loistava vaihtokauppa! Upea kakku oli ehdoton kohokohta ja upposi kympillä 7-vuotiaisiin Top Model -faneihin :-) Oli myös erittäin herkullista - NAM.
    Lisä-bonuksena alensi äidin stressiä synttärivalmisteluissa :-)
    Suuret kiitokset serkulta!!! :-)

    VastaaPoista