sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Angry Birds -syntymäpäiväkakku


Tänä viikonloppuna on ollut tekemistä, kun sain kaksi eri tilausta samalle viikonlopulle. Toinen oli jo eilen haettu ristiäiskakku, ja toinen tilaus tuli kakusta, jonka päällä olisi kolme sinistä Angry Birds:iä. Tähänkin kakkuun tein luonnoksen ensin paperille, vaikka tarvetta erilliselle "hyväksynnälle" ei ollutkaan.


Kuulin huhua ettei synttärisankari ole kovin innokas kynttilöiden puhaltaja (ja oli kerran jopa odotuttanut että kakkukynttilät palavat loppuun), ja vanhemmat kuitenkin toivoivat kynttilöitä kakkuun, joten ajattelin että yksi kynttilä on tässä tapauksessa parempi kuin viisi.



Pikkulinnut vartioivat kynttilää
Pikkulinnut tein etukäteen sokerimassasta, kuten myös kakkua ympäröivän ruohikon (minut on myös kutsuttu juhliin, ja henkilökohtaisesti en pidä paksuista sokerimassakerroksista, joten siitäkin syystä ajattelin että irrallinen ruohikko olisi parempi. Ja tuohan se hieman lisää kolmiulotteisuuttakin kakkuun). Kynttilän pienen varren piilotin sokerimassa-halkoon, joka samalla pitää kynttilän pystyssä.



Alkuperäinen suunnitelma...




ONNEA IINA!

...ja valmis kakku


1 kommentti:

  1. Hieno kakku!
    Kiitos myös synttärisankari Iinalta. Nyt on kynttilänpuhalluskin ruvennut jo sujumaan niin vauhdilla että jäi eka puhalluksesta kuva ottamatta...

    VastaaPoista