Sain tilauksen juuri tämän kyseisen reseptin mukaan tehdystä mango-rahkakakusta, joten päätin kokeilla (ja maistaa) sitä jo hieman etukäteen.
Tein kakun ø20cm irtopohjavuokaan, ja tällä reseptillä tuosta kiilteestä tuli hieman liiankin paksu. Luulen että varsinaiseen tilauskakkuun pienennän kiilteen määrää hieman jotta lopputulos olisi siistimpi.
Koska tämä oli vasta harjoitusversio, kokeilin koristella kakun jossain blogissa vastaan tulleella reunaornamentti-tyylillä. Koska kyseessä oli vain harjoitus, piirsin tämän ornamentin nopeasti käsivaralta paperille ja pursotin sulalla tummalla suklaalla.
Koska suklaata jäi vielä ylikin, päätin lisätä vielä pari perhosta kakun päälle.
Valmis kakku suklaaornamentilla ja -perhosilla |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti