Jälleen kerran tilauksesta, mansikan muotoinen mansikkakakku.
Pohjana jälleen normaali kääretorttupohja (tähän käytin kaksi), täytteenä omenatäytekakun täytteestä muokattu mansikkatäyte.
Mansikkatäyte:
2,5 dl Flora vispiä
100 g Sunnuntain vaniljarahkavalmistetta
2 dl mansikkasosetta (= 250 g)
3 liivatelehteä
2 rkl mansikkamehua
Tehdään kuten omenatäytekakussa.
Pohjana jälleen normaali kääretorttupohja (tähän käytin kaksi), täytteenä omenatäytekakun täytteestä muokattu mansikkatäyte.
Mansikan painaumat tehty pallopäisellä marsipaanityökalulla painamalla |
Mansikkatäyte:
2,5 dl Flora vispiä
100 g Sunnuntain vaniljarahkavalmistetta
2 dl mansikkasosetta (= 250 g)
3 liivatelehteä
2 rkl mansikkamehua
Tehdään kuten omenatäytekakussa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti